歡迎來到....毛毛寵紀念花園

姓名﹕BB
年齡﹕終年9歲
性格﹕溫純聽話
品種﹕波斯貓
想您的話: 阿B大個時雖然患有腎病,但係仍然好嗲好痴人,希望你喺彩虹橋都係咁自由自在啦。

姓名﹕丁丁豬
年齡﹕終年16歲
性格﹕細膽但乖巧
品種﹕英短
想您的話: 丁丁豬大咗嘅時候中咗風,媽咪嗰陣日日同你按摩,等你郁得舒服啲,你從來都唔掙扎,又乖又嗲,媽咪仲好掛住你,你喺彩虹橋過得開心嗎﹖

姓名﹕嘉菲
年齡﹕終年12歲
性格﹕勁聽話,任人舞
品種﹕蝴蝶犬
想您的話: 小嘉菲係我嘅第一隻小毛孩,細細個已經好精乖靈利,因為你,爸爸幫你揾老婆(點知你唔鍾意😂😂😂),你陪左爸爸12年,所有嘅點滴我都會記得,希望來生仍然有機會同你相遇。

姓名﹕波波
年齡﹕終年7歲
性格﹕活潑、貪食
品種﹕貓兔
想您的話: 謝謝你來到帶給我哋一家很多歡樂,仲記得當初第一眼見到你時候就認定你成為我哋家一份子,這七年謝謝你的陪伴,希望你在天上好好生活。

姓名﹕黃鞋兒
年齡﹕終年不足7天
性格﹕嚮往自由
品種﹕港短橘貓
想您的話: 求助人於元朗發現一個載有「鞋兒」一胎五隻的鞋盒,其中「鞋兒」由毛毛育嬰疏照料。估計因一段時間沒有進食,以及失溫,到手時已十分虛弱同冰冷,最終於毛毛育嬰院渡過48小時後成為小天使。毛毛寵已以「黃鞋兒」名義捐贈10個狗罐頭予荃灣山上浪浪,願浪浪平安:)

姓名﹕生啤
年齡﹕終年不足4個月
性格﹕極嗲極需要安全感
品種﹕港短橘貓
想您的話: 求助人於屯門泥圍發現虛弱瘦削的生啤,即日送到毛毛育嬰院照顧,並有主人即日認養,可惜於第16天因過度虛弱回到喵星。生啤每次有人抱住都會不停踩奶,非常親人,尾巴長長眼睛大大,非常可愛,由毛爸毛媽陪住畢業。認養家長用佛教儀式為生啤火化送別,永遠快樂。

Shopping Cart
Chinese
開始對話
WhatsApp毛毛寵
毛毛寵 Pro PETssional
(轉數後請WhatsApp我們收據)
你好,有任何查詢?
歡迎Whatsapp毛毛寵,,我們會盡快回覆你!